Marc Over on yli 20 vuotta musiikin saralla toiminut Lappajärveltä lähtöisin ja Seinäjoella nykyisin asuva laulaja-kitaristi. Vuosien varrella keikkoja on kertynyt runsaasti, joten tutuksi on tullut niin suomalainen yleisö kuin musiikkikin. Tänä päivänä Marc kiertää Suomea yhden miehen bändinä soittaen sekä akustista että sähkökitaraa.

Marc Overin ohjelmisto on monipuolinen. Marcilta taittuu niin suomipop- ja rock- ja heviklassikot, kuin perinteinen suomalainen tanssimusiikkikin. Voit valita Marcin ohjelmistosta teidän tilaisuuteenne parhaiten sopivan ohjelman. 

       Marc Over 1

- akustisella kitaralla tuttuja suomalaisia          pop ja rock kappaleita, sekä ulkolaisia            klassikkoita tai 
- vauhdikas suomipop ja rock ilta                        sähkökitaran  kepittämänä

- teemaillat akustisella kitaralla esim.               Hector, Juice, Eput 

- perinteiset tanssit iskelmämusiikin                 tahdissa

- tai kaikki nämä yhdessä ja vaikkapa               vielä karaoke tähän yhdistettynä
- ilta voidaan myös toteuttaa                               yhteislaulun,  livekaraoken ja visailun             merkeissäUUTTA!
Yhdistetty karaoke ja livesoitto paketti!

Edullinen ratkaisu takaamaan myös jatkoajan ravintolalle!
Marc Over on myös oivallinen esiintyjä esimerkiksi häihin, sillä edellä mainitun ohjelmiston lisäksi hän voi myös vetää ja juontaa karaoken, joka onkin suosittu ohjelmanumero tämän päivän häissä. Yrityksemme dvd- levyvalikoima sisältää runsaasti laulettavaa. Hän voi toimia lisäksi dj:nä sinun omilla kokoamillasi suosikkilevyilläsi.

Marc Overin voit tilata myös 
synttäreille, markkinoille, erilaisiin yritysten tlaisuuksiin pikkujouluihin, harjakaisiin jne. joissa Marc voi toimia myös juontajana ja viihdyttää sekä lapsia että aikuisia.

Lehdistökuva 1

Lehdistökuva 2

 

   Kirjoita / lue vieraskirjaa        


                                                                                    Takaisin etusivulle

alapalkki